fbpx

Lipolaser

Ce este lipolaserul?

Lipolaserul este unul dintre cele mai noi tratamente noninvazive de reducere a grasimilor si de remodelare corporala, cu rezultate similare celor obtinute prin operatiile estetice de liposuctie, iar rezultatele sunt dovedite clinic si confirmate de medicii esteticieni.Se actioneaza localizat, cu ajutorul acestei tehnologii revolutionare tratandu-se probleme precum aripioarele sau colaceii. Padelele laser dezintegreaza tesutul adipos, in doar 10 minute obtinandu-se o conturare vizibila a zonei vizate.

Lipolaser EWAVE208 este o noua tehnologie foarte sigura si nedureroasa de remodelare corporal, mai exact slabire.Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unui laser, care emite nivele scazute de energie si creaza un semnal chimic la care celulele de grasime raspund prin deschiderea porilor membranei celulare , descompunerea trigliceridelor in glicerol, apa si acizi grasi liberi urmata de eliminarea unei parti a acestora prin canalele( porii) membranei celulare. Acest proces se intampla in mod natural in organismul uman in momentul in care acesta are nevoie de energie. Asadar, acesta nu este un proces nefiresc al organismului, ci o modalitate de stocare a energiei. De metionat este faptul ca procedura in sine nu lezeaza in niciun fel capilarele sagvine sau alte tesuturi din jurul adipocitului.

Rolul principal al biostimulării cu laser cu energie redusă (biostimulare)este acela de a transmite de energia adecvată pentru a stimula celulele biologice și pentru a induce sau consolida o serie de răspunsuri fiziologice, inclusiv pentru a promova circulația sangvină locală, reglarea funcției celulelor, îmbunătățirea funcției imunitare, susținerea și proliferarea metabolismului celular.

Laserul roșu cu lungime de undă de 650 nm-660 nm, vizibil în spectrul ochiului uman, este perceput ca o lumină roșie, de 650 nm – 660 nm, care poate pătrunde în organism până la o adâncime de 8-10 mm, asigură o activare și reparare eficientă a celulelor, stimulează sinteza metabolismului celular, pentru stimularea biochimică și hiperemia celulelor superficiale.

Iradierea punctelor de meridian pentru stimularea punctelor de meridian corespunzătoare ale organismului nu va produce daune la nivelul pielii, fiind util pacienților cu teamă de ace și, de asemenea, având funcția de a stimula meridianele într-un mod sănătos.

Laserul EWAVE 208 – light amplification by stimulated emission of radiation (amplificare a luminii prin stimularea emisiunii radiației) – este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de radiație electromagnetică (lumina), cu o densitate de energie foarte mare. Spre deosebire de chirurgia cu laser, care folosește instalații laser de mare putere, în laseroterapie se folosește radiația laser a cărei putere se măsoară în miliwați. Principiul este foarte simplu: la doze optime de acțiune cu radiație laser se realizează o pompare energetică către organism. Lumina sub formă de fotoni (in numar de 208) este absorbită de țesut. Energia razei laser absorbită în zona tratată duce, printre altele, la creșterea metabolismlui celular. Efectul de penetrare a țesuturilor depinde de lungimea de undă a razei laser, si anume cu cat aceasta are o valoare mai mare, cu atat procedura va fi mai eficienta.

Zonele tratate

Lipolaserul este eficient in zonele problema, precum abdomenul, coapsele,gambele,gat,gusa,bratele si pieptul la barbati .
Aparatul topeste grasimea inestetica din zonele tratate in doar 25- 30 minute. Nu se aplica produse cosmetice, pentru a lasa laserul sa patrunda in profunzime, pana la tesutul adipos.
Persoanele care se confrunta cu depozite mari de grasime sau cu celulita in stadii avansate necesita un tratament intensiv de 4-6 saptamani, cu efectuarea a doua sedinte saptamanal.Specialistii personalizeaza terapia in functie de necesitatea si de caracteristicile fiecarui client: varsta, tipul de piele si starea de sanatate a acesteia.
Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ. Tratamentul este total nedureros, nu se simte decat o usoara incalzire locala.

Măsuri de precauție

 1. Este interzisă utilizarea aparatului pe pacienții care utilizează următoarele echipamente electrice medicale:
  • Stimulatori cardiaci implantați și alte dispozitive implantate;
  • Aparate cardiace, „plămân artificial” și alte echipamente care susțin viața;
  • Echipamente portabile de măsurare ECG;
 2. Pentru următorii pacienți este necesar avizul unui medic înainte de folosirea echipamentului:
  • Pacienții cu boli acute.
  • Afecțiuni maligne
  • Pacienți cu boli infecțioase
  • Femei însărcinate;
  • Pacienți cu boli cardiace
  • Pacienți cu febră
  • Pacienții sub tratament medical sau cei cu fenomene anormale ale corpului.

Contraindicatii: ersoanele cu probleme hepatice, boala lui Raynaud, urticarie severă la frig, crioglobulinemie, hipoproteinemie, degerături severe, diabet zaharat și persoanele vârstnice, copiii mici, firavi sau sensibili la frig, care nu tolerează tratamentul.

Intrebari frecvente FAQ

Î1 Câte tratamente sunt necesare?
R1. Recomandăm 2 tratamente pe săptămână, timp de 4 săptămâni.

Î2. Ce se întâmplă de fapt cu grăsimea?
R2. Celulele adipoase nu sunt afectate, însă datorită reacției luminii laser pe celulă, acestea
își vor elimina conținutul. Celulele conțin apă, glicerol și acizi grași liberi. În urma unui
tratament, glicerolul sau zahărul sunt absorbite rapid de organism. Apa transportă acizii grași
liberi, prin sistemul limfatic, prin rinichi și apoi sunt eliminați din organism prin urină.

Î3. Câți centimetri voi pierde în urma acestui tratament?
R3. Un/O client(ă) obișnuit(ă) va pierde între 2-6 cm, pe trei zone de măsurare, în timpul
unei singure ședințe, în zona abdomenului; acest lucru depinde, de asemenea, foarte mult,
de grosimea stratului de grăsime. Rezultatele din alte zone-țintă vor fi mai variate.
Angajamentul față de tratament și un plan alimentar decent vor asigura rezultate maxime.
Programarea exercițiilor fizice după fiecare tratament este importantă pentru a permite
consumul de grăsime eliberat în timpul tratamentului. Un/O client(ă) obișnuit(ă) se poate
aștepta la o reducere cu 1-2 mărimi la îmbrăcăminte într-un singur ciclu de tratament.

Î4. Cât timp se vor menține rezultatele?
R4. Atâta timp cât vă mențineți greutatea, dieta și exercițiile fizice, pierderea în centimetri va
fi de lungă durată. Dacă exercițiul nu este efectuat la scurt timp după tratamentul cu
Lipolaser, rezultatele vor fi temporare. După un ciclu de tratamente, sunt recomandate
ședințe de stimulare pentru a vă menține corpul în forma ideală.

Nu ezita sa ne contactezi!