fbpx

Despre noi

Despre noi

Într-un loc cochet și elegant cu tehnologie de ultima generație și aparatură performanta. Tasha Beauty Center își întâmpină clientele cu numeroase terapii de remodelare corporala și faciala, pentru slabit sau doar tonifiere, pentru pielea și pentru tenul tau – cu o gama completa de servicii cosmetice sau pentru o manichiura și pedichiura impecabila! Pentru frumusețea ta! Pentru răsfățul tău! Pentru starea ta de bine! Criolipoliza, Liposer, Radiofrecvență și vacuum facial, Vacuum cu radiofrecventa, Cavitație cu radiofrecventa, Radiofrecvență hexapolara, Tunel cu infraroșu și împachetare gel, Electrostimulare cu infraroșu, Presoterapie-drenaj limfatic, DetoxSpa, atent folosite de specialiștii nostri! Te ajutam sa ajungi mai aproape de visul tau! Tu doar alegi pachetul care îți convine!

Misiunea noastra

Frumusețea nu are vârstă, nu are limite, dar are sens, mai ales când cele mai mici detalii fac diferența. Tasha Beauty Center vă oferă servicii de manichiură și pedichiură, tehnică și spa, cosmetică prin tratamente profesionale cu produse Abyss  și SkinBiotics, make-up și micropigmentare. Și pentru că suntem preocupate de siguranța și sănătatea dumneavoastră, ustensilele sunt ambulate individual și sterilizate în AUTOCLAV.

Sterilizare

Tasha Beauty Center oferă incredere 100% in conformitate cu noile reglementări privind sterilizarea in saloanele de înfrumusețare.
În acest scop am achiziționat Autoclava Enbio S ( Clasa B – cea mai înaltă clasă de sterilizare) care oferă sterilizare revoluționară; bazându-se pe o tehnologie elvețiană garantează sterilizarea instrumentului la nivel medical.