fbpx

Criolipoliza

Ce este criolipoliza?

Procedura de criolipoliză reduce eficient țesutul adipos localizat, având un sistem de răcire controlat, incorporat într-un dispozitiv cu vacuum. Cu ajutorul acestuia, sunt afectate doar celulele grase, în timp ce tegumentul, fibrele de colagen și restul țesuturilor sunt protejate. Criolipoliza este folosită în clinicile europene de profil și se bucura de un mare succes, în rândul bărbaților și în cel al femeilor, deopotrivă.
Beat Saber Launches Fitness-Focused Track, Fitbeat buy modalert australia Fitness Journey by MazDesign1035 | GraphicRiver
Criolipoliza este o idee revoluționară de dizolvare a grăsimii. Studiile au aratat ca celulele bogate lipidice subcutanate pot fi afectate selectiv prin răcirea țesutului subcutanat la temperaturi sub 10 grade Celsius. Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora acuala care elimina definitiv grasimile in exces

Cum functioneaza?

Aplicatorul trage în cavitatea acestuia țesutul adipos printr-un efect de vacuum ce oprește temporar circulația sangvină și facilitează înghețarea celulelor grase. După acest tratament, se instalează procesul natural de eliminare al grăsimilor printr-un sistem de reciclare realizat de organism.

Macrofagii, enzime ale corpului nostru care funcționează ca niște „gunoieri” pentru toate țesuturile moarte, sunt atrași în locul respectiv și desfac celulele în componente primare, ca aminoacizi și apoproteine, pe care corpul nostru le refolosește pentru a realiza funcțiile naturale.

În funcție de grosimea stratului de grăsime, sunt necesare 1 până la 3 ședințe. Perioada dintre ședințe trebuie să fie de minimum 45 de zile.

În funcție de grosimea stratului inițial de grăsime, pierderea va fi de până la 8 cm; în ceea ce privește procentul de țesut adipos, acesta se va reduce cu aproximativ 30%. Aproximativ 40% din rezultate vor începe să fie vizibile după 15 zile, dar perioada optimă pentru a putea observa rezultatele este de minimum 6 săptămâni. Rezultatele pot să difere de la persoană la persoană.

Criolipoliza este recomandată pentru toate zonele cu țesut adipos localizat. Candidatul ideal este o persoană care dorește să reducă stratul de grăsime de pe anumite zone ale corpului: abdomen, șolduri, coapse, fese, brațe, etc.

Procedura nu este dureroasă pentru pacienți. La început, ei simt o presiune în zona de tratament (cauzată de vacuum) și un disconfort la finalul tratamentului, când sângele începe să circule iarăși în zona tratată.După finalizarea procedurii, de obicei, în zona de tratament va fi prezentă o roșeață și o oarecare amorțeală care poate dura câteva ore.

În mod excepțional, pot apărea mici hematoame care vor dispărea în câteva zile.Pacientul se poate întoarce la activitățile sale zilnice imediat după tratament, fără a simți vreun disconfort.

Rezultatele criolipolizei constau în reducerea vizibilă și naturală a țesutului gras, fără a experimenta metode invazive, chirurgicale, precum liposucția. În același timp, nu există riscul de a afecta țesuturi adiacente.

Adipocitele (celulele grase) sunt eliminate treptat prin metabolismul natural al corpului. Cu o dietă normală și cu exerciții fizice, rezultatele vor fi durabile.

Procedura de înghețare a țesutului gras nu necesită incizii și anestezie, precum liposucția, și nici injectările care se realizează în cadrul altei proceduri de remodelare, numită mezoterapie. Nu este necesară internarea și nu implică niciun disconfort pentru persoana care apelează la ea, așa încât, în timpul procedurii, se poate citi, asculta muzica și chiar dormi. De asemenea, nu implică nicio perioadă de recuperare. Persoana în cauză poate reveni la activitățile obișnuite, inclusiv la exerciții fizice, imediat după terminarea ședinței.

Contraindicatii – sarcina, perioada de alaptare, cancer, inflamatii acute, probleme renale, ale ficatului, persoane cu pacemaker, diabet, epilepsie, eczeme, boli ale pielii in zona de tratament, implanturi de metal si plastic.

Cavitația 40K

Reprezinta un tratament eficient de remodelare corporala (pierdere in cm). Cavitatia 40k Ultrasonica este o procedura nedureroasa de remodelare corporala, lucru greu de realizat prin alte mijloace. Ultrasunetele de joasa frecventa patrund in stratul adipos, distrugand astfel celulele de garsime pentru o perioada indelungata de timp.

Din cauza presiuni pe care o genereaza se formeaza asa numitele bule cavitationale (bule de gaz) care sparg grasimea, fara a afecta alte structuri. Grasimile sunt apoi eliminate din organism prin intermediul sistemului limfatic si celular.

De aceea dupa sedinta de cavitatie este obligatoriu drenaj limfatic.Procedura se relizeaza cu gel electroconductor si se recomanda o sedinta pe saptamana.

Frecvența radio

Radio-frecvența reprezintă o undă electromagnetică la frecvență înaltă, care poate pătrunde în dermă și în țesutul subcutanat, poate transporta căldura în profunzimea pielii și apoi să accelereze regenerarea și reconstrucția țesutului tegumentar.

Radio-frecvența poate produce energie împiedicând-o să părăsească pielea, ceea ce face ca temperatura din stratul de grăsime să crească într-un timp foarte scurt, iar căldura să acționeze asupra colagenului din stratul tegumentar.

Colagenul din stratul dermei se va micșora imediat ce temperatura va crește și va duce la crearea noului colagen, pentru a se obține un efect al pielii întinse, o îmbunătățire a aspectului său.

Lipo Laser

Prin tehnologia laser se poate pătrunde până la o anumită adâncime specifică pentru a se acționa asupra celulelor adipoase. Celulele adipoase eliberează acizi grași, apă și glicerol. Împreună, aceste componente sunt cunoscute drept trigliceride. Ele sunt în mod obișnuit eliminate din celulele grase atunci când organismul are nevoie de energie.

Odată eliminate, glicerolul și acizii grași sunt folosiți de organism drept o sursă de energie. Celulele adipoase se restrâng atunci semnificativ iar pacientul pierde centimetri. Un calup de exerciții fizice sau zece minute de sesiune de tratament Whole Body Vibration sunt recomandate imediat după tratamentele LipoLaser pentru a arde acizii grași din organism și a stimula sistemul limfatic.

Nu ezita sa ne contactezi!